لیست اختراعات ابوالفضل گلشن تفتي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1395/11/02
تاریخ ثبت: 1396/07/10
مخترع/مخترعان: ابوالفضل گلشن تفتي
خلاصه اختراع:

1- عنوان اختراع: توليد ترشي و شور از خرماي نارس (سبز و خارك) 2- زمينه فني اختراع زمينه فني اختراع، مرتبط با رشته علوم و صنايع غذايي و شاخه ميكروبيولوژي و تكنولوژي مواد غذايي است. در توليد اين نوع ترشي و شور از خرماهاي سبز و دورريز و نيز خارك خرما استفاده مي¬شود. ترشي تخميري حاوي ميوه سبز و يا خارك خرما (به¬شكل حلقه حلقه)، سركه و سبزي¬هاي معطر است كه در محلول آب نمك تخمير شده و سپس به آن سركه اضافه شده است. شور پاستوريزه حاوي خرماي خارك حلقه حلقه شده، نمك و سركه است. ترشي در روغن نيز حاوي خرماي سبز، روغن مايع، نمك و ادويه-هاي مختلف بوده كه شباهت زيادي به ترشي انبه دارد. از برجستگي تكنيكي و فني اختراع مي¬توان به موارد زير اشاره كرد: - استفاده از ماده اوليه ارزان در توليد اين محصول - قابليت صنعتي¬شدن - توليد محصولي جديد از خرماهاي غيرقابل مصرف و ايجاد تنوع در فرآورده¬هاي خرما 3- مشكل فني اختراع مازاد توليد خرما در كشور، نامرغوب بودن 30 درصد از خرماي توليدي و عدم جذب مستقيم آن در بازار مصرف، ضايعات خرما و عدم تنوع فرآورده¬هاي حاصل از خرما از مهم¬ترين مشكلات صنعت خرماي كشور به شمار مي¬آيند. در خصوص مشكل فني اختراع مي¬توان به اين مورد اشاره كرد كه در توليد ترشي و شور خرما از ميوه نارس استفاده مي¬شود. ميوه نارس خرما داراي ميزان تانن بالا و مزه گسي است و در صورت عدم فرآوري، مورد پذيرش مصرف¬كنندگان قرار نمي¬گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/14
مالک/مالکان: ابولفضل گلشن تفتي
تاریخ ثبت: 1392/04/12
مخترع/مخترعان: ابوالفضل گلشن تفتي
خلاصه اختراع:

استفاده از پودر خميرترش براي مصرف گامي مؤثر در توليد نان با كيفيت مطلوب كه داراي مزاياي متعددي از قبيل كوتاه شدن پروسه تخمير و ارائه كليه مزاياي تخمير خميرترش (بهبود عطر و طعم، كاهش روند بياتي، افزايش زمان ماندگاري نان با كنترل رشد كپك ها توسط محصولات تخمير) مي باشد. پودر خميرترش مذكور حاوي سويه هاي جديد لاكتوباسيل جدا شده از خميرترشهاي سنتي ايران است.

موارد یافت شده: 2